visszajelzések a coaching folyamat eredményeiről

visszajelzések

Nagy örömömre szolgál megosztani az ügyfeleim visszajelzéséit a business, life, karrier és embodiment coaching folyamatról. Nagyon örülök, hogy részese lehettem ezeknek a pozitív változásoknak az életükben. Az ilyen sikertörténetek inspirálóak, és remélem, hogy mások is megtalálják a motivációt az önfejlesztésre és a személyes és üzleti növekedésre.

Visszajelzések kizárólag ügyfeleim írásos engedélyeivel jelennek meg a weboldalamon.

Natalia nagyon jó kérdésekkel ráébresztett, hogy mi lehet a gond a főnökömmel való együttműködésünk kapcsán. Segített megérteni a belső beszélgetésem és a főnököm gondolkodását.

Krisztián

Középvezető

Working with Natalia was an awesome and empowering experience! I gained a new suite of easy-to-do practices that I can apply as needed for self-care and self-regulation. She also brought extra knowledge and expertise from other areas besides embodiment coaching, like business coaching and holistic health. I appreciate that she guided me to come to my own conclusions about things, while considering pros and cons of different strategies. The benefits of each session were anchored by asking me for a takeaway review of what I learned. I would recommend her coaching services to anyone who needs extra support for self-care, and wants a compassionate, embodied, and inquiry-based approach. 

David L.

Entrepreneur

Nagyon meg vagyok elégedve, a kérdések rávilágítottak a válaszokra, melyek bennem rejlenek.

Juli

Középvezető

Nagyon sokat segített a business coaching program remek és számos, új gondolat behozatalával!

Annabell

Felsővezető

Szeretném megköszönni a támogatásod, mint coach. Nagyon elégedett vagyok a coaching folyamattal kapcsolatban!

A célkitűzésem – a bevételeim növelése, jobban megismerni a célközönséget – mindenképpen érezhető volt a fejlődés. Segített az együttműködés abban, hogy tisztábban lássam mit kell tennem, hogyan, és segített még pozitívabban, motiváltabban folytatni a munkát. Egy külső szemlélő segített azt meglátni, amit kellett- Natália nagyon jó kérdéseket tett fel- éreztem, hogy nem csak egy ügyfél vagyok számára, hanem szívvel-lélekkel segít és támogat. A mai világban az ilyen segítség aranyat ér!

Pozitív beszélgetések voltak, mindig hasznos volt. Kialakult az a bizalmi légkör, amiben hatékonyan tudtunk dolgozni együtt.

Krisztina

Érzelmi intelligencia mentor

Egy egészen más oknál kötöttünk ki a beszélgetések során, mint amivel indultam. A végén persze visszakanyarodtunk a kiinduló problémához, ami a gyökér ok megtalálásával szinte magától rendeződött.

Segített elindulni egy másik úton, segített magabiztosabb lenni, és megerősíteni abban, hogy van egy belső hang, akit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Zsófia

Középvezető

A coaching során megtanultam rendszerben gondolkodni a céljaimról, így sokkal könnyebb szem előtt tartanom őket, ami a cél eléréséhez nagyban hozzájárul. Natália egy fantasztikus szakember, a segítségével megtanultam flexibilisebben viszonyulni az élet által nyújtott lehetőségekhez. Az ülések kellemesen teltek, Natália egy nagyon barátságos ember, biztonságban éreztem magam a társaságában. A folyamat önmagában motiváló volt, hisz egy tisztább látásmódot alakítottunk ki a céljaimmal kapcsolatban.

Nika

Karrierváltó

Kedves Natália! Nagyon köszönöm a rám szánt időt. Igazán sokat fejlődtem abban, hogy merjem magam és az esküvőszervező vállalkozásomat előtérbe helyezni!

Timi

KKV szektor

Nagyon köszönöm a sok segítséget Natália! A támogatásodnak köszönhetően nőtt az önbizalmam. A kérdéseid segítettek megfogalmazni olyan célokat és mantrákat, amik segítenek tovább fejlődni a vállalkozásomban. A tanácsadás után küldött elégedettségi kérdőívnek köszönhetően sokkal több visszajelzést kapok a vendégeimtől.

Anett

KKV szektor

Nagyon sokat segített, hogy külső szemként megfigyeltél és segítettél választ találni a kérdéseimre. Időnként néhány jól irányzott kérdés átlendít minket egy-egy nehéz helyzeten és könnyebb a „sínen maradni”. Szerettem, hogy voltak feladataim, melyeket a következő alkalomkor átbeszéltünk. Köszönöm a segítő figyelmedet, és remélem, hogy a jövőben is kapcsolatban maradhatunk.

Orsi

KKV szektor

Sokat segített egy külső szemlélő szemével és irányított kérdései által feltérképezni, hogy miben tudok fejlődni, merre tudok tovább haladni. Kedves, megértő hangulatú beszélgetések voltak. Saját utam megtalálása, több lábon állást segítette elő, önbizalom és önértékelés növelése. Kedves, figyelmes, jó hangulatú beszélgetés volt.

Anikó

Alkalmazott

Leküzdöttem a saját magam iránti megfelelési kényszerem, ezáltal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak és kevésbé stresszesek lettek a mindennapjaim. Hatékonyabban tudom szervezni az időbeosztásom, és javult a koncentrációm, mert megszűnt az állandó belső feszültségem.

Jelentős felismerésekkel szembesültem magammal kapcsolatban, az ülések közvetlen, bizalmas stílusban zajlottak. Tudatosan alkalmazom a megtanultakat.

Renáta

Projektvezető

A coaching alkalmak olyan berögzült szokásaimra világítottak rá, amelyeket eddig észre sem vettem, viszont folyamatosan akadályoztak a céljaim elérésében. Már az első coaching alkalom során Natalia jól célzott kérdései olyan lendületet adtak, amely elvitt egy olyan irányba, ahová magamtól nem jutottam volna el. Natalia folyamatosan figyelt rám és nem csak próbálta, hanem valóban meg is értette a helyzetemet. Kérdései egyszerűek és nagyszerűek voltak, kiválóan segítettek abban, hogy megtaláljam a saját megoldásaimat és válaszaimat. Nagyon tudatosan vezette végig az üléseket, iránya és célja volt mindennek. Olyan maradandó tanulságai voltak az alkalmaknak, amelyeket bármikor elő tudok majd venni a későbbiekben.

Dóra

KKV szektor

Most először próbálkoztam Business Coachinggal. Kezdetben nem tudtam mire számítsak. Segít-e nekem egyáltalán. Motiváció területen kértem segítséget. Jó hangulatban zajlottak az ülések. A problémámat sok szemszögből vizsgáltuk és végül megoldásokra jutottunk. Ha legközelebb problémákba ütközőm tudom kihez forduljak.

Levente

KKV szektor

Sokat segített Natalia. Az első alkalom után felpörögtek az események a vállalkozásommal kapcsolatban. Már régóta halogatott dolgokat tudtam le rögtön az első alkalom után. Ha kezdek visszaesni a halogatásba mindig felidézem az átbeszélt dolgokat. Köszönöm a segítséget! 🙂

Kitti

KKV szektor

Nagyon hálás vagyok a kérdésekért, amikkel rávezettél azokra a gondolatokra, amik korlátoztak, mert igaznak hittem eddig őket. Hálás vagyok a felismerésekért, amik előrevisznek ezután.

Összességében profi volt az egész, az időpont rendszer, a pontosság, a bevezetés és lezárás. Köszönöm!

Veronika

KKV szektor

Nataliat CV frissítéssel kapcsolatban keresetem fel, mert aktív álláskereső vagyok jelenleg. Egy régebbi önéletrajzot sikerült egy olyan új formába foglalni és keretet adni, amilyet a munkáltatók szeretnének látni a egy pályázat beérkezésekor. Nagyon sok segítséget kaptam az önéletrajzom felépítésében, hogy lényegretörő és átlátható legyen, mi az amitől személyes lesz és mi az amire figyeljek egy pályázat során. Nekem nagyon sok pozitív dolgot adott az ülés, és megerősítést, hogy a tapasztalatom és a tudásom többrétű és nem baj, ha több munkahelye van egy embernek. A jövőben remélem, hogy nem lesz szükség új önéletrajzra, de amennyiben mégis úgy alakulna egy jól használható tudást kaptam, amit tovább tudok fejleszteni. Natalia kiemelkedő tudással rendelkező, határozott, céltudatos, és kedves coach.

Mészáros Gréta

Banki és pénzügyi terület

Egy ülésen vettem részt, ami alatt sikerült megfogalmaznom a problémát és Natalia segítségével a megoldást is. A leghasznosabb az volt számomra, hogy egy félelmet keltő dologgal kapcsolatban mindig nézzem meg, milyen előnye lehet a dolognak, és mi a legrosszabb, ami történhet. Így nem tűnik annyira ijesztőnek ez a dolog. A coaching során megerősítést kaptam, hogy eredeti elképzeléseim számomra jó irányba visznek, és megvalósíthatóak. Jól rávezettek a kérdések a problémára és annak megválaszolására. Natalia nagyon kedves és empatikus coach, gördülékenyen zajlott a beszélgetésünk, másnak is szívesen ajánlom.

Andrea

Alkalmazott

Klassz beszélgetések, Natalia nagyon jól világít rá, miket érdemes átgondolni, gyakorlati feladatokkal is segít, olyan ötletekre is rámutat, amikre nem is gondoltál korábban 🙂

Niké

KKV szektor

Natalia kedves határozottsággal vitt végig ezen a pár alkalmon. Változatos eszköztárral dolgozott a nehézségeimen és eredményesen, jól segített. Köszönöm!

Anita

KKV szektor

Sikerült letisztáznom a határaimat, és megtanultam jobban figyelni az érzéseimre. A határaimat azáltal tudom jobban védeni, hogy figyelek az érzéseimre és a kommunikációra. Az eddigi problémám gyökere is feltárult, ezáltal jobban megértettem az adott helyzetekre adott reakciómat. Tanultam egy hasznos eszközt, amivel időben érzékelem a változást. Jobban látom az értékeimet és megtanultam ezt képviselni. Nyugodt, kellemes körülmények voltak. Megértést és teljes figyelmet kaptam. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy megnyugtató személyiségű coachhoz fordulni. Natalia könnyed és támogató személyiség, könnyen rátapint a fontos pontokra.

Lena

KKV szektor

DOLGOZZUNK EGYÜTT, HOGY MEGVALÓSÍTSD A CÉLJAIDAT!

Kattintsd és jelentkezz az első díjmentes konzultációra. A megjelenő űrlapon add meg az elérhetőségeid, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot és válaszolni a kérdéseidre.