EMBODIMENT COACHING PROGRAM az üzleti és személyes célokért

EMBODIMENT COACHING PROGRAM

Az embodiment coaching program ideális választás azok számára, akik szeretnék fejleszteni a vezetői és vállalkozói készségeket, növelni a hatékonyságot, energiaszintet és jól kezelni a stresszt.

Mivel a közös munka során kiemelt figyelmet fordítunk a testi érzetekre, reakciókra, így közvetlenebb hatást gyakorolhatunk saját gondolatainkra és érzéseinkre. Több kutatás is alátámasztja, hogy az emberi test és az érzelmek közötti kapcsolat valós, és a testmozgás vagy a testtartás képes befolyásolni a gondolkodási folyamatokat és a döntéshozatalt. Ezen kívül hatással van a problémamegoldó képességekre, kockázatvállalásra, jóllétre, kapcsolatokra, vezetői és vállalkozói készségekre.

Gondoljunk csak például arra, amikor valaki „kicsinek érzi magát”. Ez rögtön testtartásában is megjelenik: előreeső vállak, a nyak nem egyenes, és az arc szomorúságot tükröz. Mi történik a testben, amikor boldogok vagyunk? Mi csinálunk, amikor stresszesek vagyunk?

Ezek a példák jól illusztrálják az érzelmek, gondolatok és a test közötti szoros kapcsolatot. Mind a három dimenzió kölcsönös hatással van egymásra. Ha megváltoztatjuk az egyiket, a többi kettő is megváltozik.

Mit tartalmaz?

A program üzleti, személyes és szakmai célok elérésere fókuszál. Hasonlóan a klasszikus coaching-hoz megvalósul a cél kitűzése, probléma beazonosítása és a képességek felszínre hozása. Emellett az ügyfél igényeinek és célnak megfelelően tartalmaz mozdulatokat vagy testhelyzeteket.

Néha a testtartásra, érzésekre vagy gondolatokra való összpontosított figyelemről van szó, máskor új mozdulatok és testtartások megtanulásán van a hangsúly, mint például a „leader” testtartás, a „hogyan mondjunk nemet” vagy a centrálás, egy olyan technika, amely stresszhelyzetekben segít visszatérni az egyensúly állapotba. Az együttműködéshez nem szükséges a fizikai edzettség vagy a módszer előzetes ismerete. Az ülések kényelmesen online formában is zajlanak, így rugalmasan beilleszthető a napirendedbe.

milyen helyzetekben segít?

^

fontos döntések előtt

Pályaválasztás, munkahelyi döntések vagy üzleti tervezés esetén segít jobban megérteni a test által küldött jelzéseket, és felhasználni azokat a döntéshozatalban.

^

stresszes helyzetek

Ha szeretnél jóbban szerepelni az üzleti találkozó, állásinterjú vagy prezentáció során.

^

konfliktuskezelés

Hogy maradj nyugodt és konstruktívan oldd meg a konfliktus helyzeteket.

^

Vezetői és vállalkozói Készségek

Az embodiment coaching program segít a készségek és kompetenciák fejlesztésében, hitelesebb és karizmatikusabb vezetővé válásában.

^

ÖNISMERET és önszabályozás

Az érzelmek, erősségek és gyengeségek, motivációk és értékrend mélyebb szintű megismerése. A saját érzések, indulatok kordában tartása, a hitelesség és rugalmasság fejlesztése.     

^

hatékonyság és időgazdálkodás

Hogyan vethetsz véget az időhiánynak és túlterheltségnek, valamint az ezekkel járó állandó stressznek.

^

öngondoskodás

Sok témát foglal magába, a személyes határok kialakításától és „nem” mondásától az energiagazdalkodásig.

programok

Munkámban arra törekszem, hogy fenntartható, hatékony és egyszerű megoldásokkal értéket teremtsek ügyfeleim számára. Képzett coachként elkötelezett vagyok abban, hogy segítsem a fejlődésedet.

Több mint 500 coaching ülést tartottam meg és azt tapasztaltam, hogy a komplex kihívások kezeléséhez nem elegendő egy vagy két coaching alkalom. Fontosnak tartom, hogy elérd a céljaidat és pozitív változást tapasztalj szakmai és/vagy személyes életedben. Ennek érdekében hoztam létre a 4 vagy 10 alkalmas embodiment coaching program-okat. Minden programot egy díjmentes konzultáció előzi meg, ahol megismerjünk egymást, átbeszéljük a kihívásaidat, és meghatározzuk, hogy hogyan tudok legjobban segíteni neked.

4 ALKALOM

Ajánlom egy kisebb cél vagy projekt eléréséhez

A 4 alkalmas embodiment coaching program a kisebb célok vagy üzleti mérföldkővek elérését segíti elő. Példaul ha fontos döntés előtt állsz,  időgazdálkodásodon igyekszel javítani, vagy olyan hatékony stratégiákat és praktikus eszközöket szeretnél elsajátítani, amelyek optimalizálják a személyes, üzleti vagy munkahelyi működést.

10 ALKALOM

Jelentős változásokra való felkészülés

Ez a program az összetettebb területekre összpontosít. Célja, hogy átfogó támogatást nyújtson a változásokra való felkészüléshez. Az együttműködés során olyan eszközöket és stratégiákat sajátíthatsz el, amelyek segítenek megalapozni a hosszú távú siker alapjait. A program kezdetén hetente, majd a program vége felé kéthetente találkozunk, az előre egyeztetett időpontokban.

TUDÁS ÉS HATÉKONYSÁG EGY HELYEN!

Kattintsd és jelentkezz! A megjelenő űrlapon add meg az elérhetőségeid, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot.