EMBODIMENT COACHING

EMBODIMENT COACHING PROGRAM

Az éntudatosság fejlesztése kulcsfontosságú az önfejlesztés és boldogulás szempontjából. Az Embodiment coaching módszerei és technikái olyan hatékony eszközöket nyújtanak, amelyek lehetővé teszik, hogy mélyebben megismerjük önmagunkat, és így tudatosan és hatékonyan alakítsuk az életünket és a munkánkat.

A közös munka során kiemelt figyelmet fordítunk a testi érzetekre, reakciókra. Ezáltal közvetlenebb hatást gyakorolhatunk saját gondolatainkra és érzéseinkre. Több kutatás is alátámasztja, hogy az emberi test és az érzelmek közötti kapcsolat valós, és a testmozgás vagy a testtartás képes befolyásolni a gondolkodási folyamatokat és a döntéshozatalt. Emellett hatással van a problémamegoldó képességekre, kockázatvállalásra, jóllétre, kapcsolatokra és vezetői készségekre.

Az együttműködéshez nem szükséges a fizikai edzettség vagy a módszer előzetes ismerete. Az ülések kényelmesen online formában is zajlanak, így rugalmasan beilleszthető a napirendedbe.

2 HÓNAPOS PROGRAM – 4 INTENZÍV TALÁLKOZÓ

Ajánlom egy kisebb cél vagy projekt eléréséhez

Ez a rendkívül hatékony, rád és a célodra szabott program a kisebb célok vagy üzleti mérföldkővek elérését segíti elő. Ebben a két hónapban olyan hatékony stratégiákat és praktikus eszközöket sajátíthatsz el, amelyek optimalizálják az üzleti vagy munkahelyi működést, és növelik a hatékonyságot.

3 HÓNAPOS PROGRAM – 10 TALÁLKOZÓ

Jelentős változásokra való felkészülés

Ez a program az összetettebb területekre összpontosít. Célja, hogy átfogó támogatást nyújtson a változásokra való felkészüléshez. A munka során olyan eszközöket és stratégiákat sajátíthatsz el, amelyek segítenek megalapozni a hosszú távú siker alapjait. A program kezdetén hetente, majd a program vége felé kéthetente találkozunk, az előre egyeztetett időpontokban.

6+ HÓNAPOS PROGRAM – 16 TALÁLKOZÓ

6+ hosszú távú és hatékony együttműködés

Ez az átfogó program egy fenntartható és hosszú távú fejlődést kínál. Az együttműködés során egy erős alapot hozunk létre, amely lehetővé teszi, hogy elérd a kitűzött hosszú távú célokat és eredményeket. Az együttműködés időtartama alatt rád szabott széles körű támogatást nyújtok. 

^

HÁNY ÜLÉSRE LENNE SZÜKSÉG, HOGY MEGVALÓSÍTSAM A CÉLOM?

Mivel a folyamat személyre szabott, azért az ülések számát és a program hosszát számos tényező befolyásolja, mint például a kihívás jellege, a célkitűzés, az aktuális helyzet és a személyes fejlődési utad. Általában az első konzultáción lehetőség nyílik ezt jobban meghatározni.

^

VAN E LEHETŐSÉG SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI?

Személyes találkozót Budapesten belül felár ellenében külön megbeszélés alapján tudunk szervezni.

^

MENNYIRE HATÉKONYAK AZ ONLINE ÜLÉSEK?

Az online találkozók ugyanolyan hatékonyak, mint a személyes találkozók. Otthonod kényelméből, a munkahelyeden vagy bárhol, ahol hozzáférésed van az internethez, részt vehetsz az üléseken. A találkozónkat olyan platformon tartjuk, ahol zavartalanul és zökkenőmentesen dolgozhatunk

^

Pszichológushoz járok. Részt vehetek-e a cochingban?

Fontos, hogy konzultálj erről a pszichológusoddal. Ha ő támogatja a folyamatot, akkor nincs akadálya.  

^

MI SZÜKSÉGES A munka megkezdéséhez?

Kényelmes ruhára, egy tollra, jegyzetfüzetre, kamerával és mikrofonnal működő laptopra vagy számítógépre.

TUDÁS ÉS HATÉKONYSÁG EGY HELYEN!

Kattintsd és jelentkezz! A megjelenő űrlapon add meg az elérhetőségeid, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot.