Business vagy Karrier coaching

egyéni coaching program

Van, hogy elakadunk, nem férünk hozzá saját erőforrásainkhoz vagy nem halljuk a saját válaszainkat, megoldásainkat. Ezekben a helyzetekben kérdésekkel, értő figyelemmel és aktív hallgatás segítségével támogatom azokat, akik hozzám fordulnak.

A vezetői (executive), business vagy a karrier egyéni coaching üléseken fokuszáltan foglalkozunk a kihívásaiddal. Célom, a személyes és szakmai fejlődésed elősegítése, hogy hosszútávú és fenntartható változást érhess el.

Döntéshozóként, vállalkozóként, alkalmazottként a siker nem csak a tudásodon múlik. Fontos, hogy hatékonyan kezeld a stresszt, fejleszd a vezetői készségeidet, növeld a hatékonyságot és a teljesítményt. Az együttműködésünk során különböző technikákat, eszközöket és keretrendszert használok, hogy segítsem az ügyfeleimet céljaik meghatározásában, akadályok azonosításában, stratégiák megtalálásában és megvalósításában. A munkámban fontosnak tartom, hogy felszínre hozzam a kiaknázatlan képességeid, hogy megtaláld a saját megoldásaid. Az ülésen elhangzott információt teljes titoktartás övezi.

Fontos tudnod, hogy a coaching nem tanácsadás és nem mentorálás. Egy olyan módszer, amely kérdezés technikán alapul. Ebben a folyamatban kérdésekkel segítem elő, hogy te magad fedezd fel a benned rejlő potenciált és válaszokat, hogy mélyen gondolkozz, reflektálj, és kreatív megoldásokat találjunk.

PROGRAM 2 HÓNAP – 4 COACHING ÜLÉS

Ideális kisebb cél vagy projekt eléréséhez

Ez az intenzív program célzottan egy kisebb cél vagy üzleti kihívásra fókuszál. A program során hatékony stratégiákat és gyakorlati eszközöket tanulsz meg, amelyek segítenek optimalizálni az üzleti működését és növelni a hatékonyságot.

PROGRAM 3 HÓNAP – 10 COACHING ÜLÉS

Jelentős változások elérése

Ez a program a komplexebb területekre fókuszál, az átfogó támogatásnak köszönhetően megalapozod a hosszú távú siker alapjait.

PROGRAM 6+ HÓNAP – 16 COACHING ÜLÉS

6+ hónapos átfogó együttműködés

Ez a program egy fenntartható és hosszú távú fejlődést kínál. Az ülések során kialakítunk egy erős alapot, amelyre építve elérheted a kitűzött hosszú távú célokat és eredményeket.

^

Honnan tudhaton, hány ülésre lenne szükség, hogy megoldjam a kihívásomat?

A coaching egy személyre szabott folyamat. A hossza és az ülések száma nagymértékben függ az adott kihívásod jellegétől, a célkitűzésedtől, a jelenlegi helyzetedtől és a személyes fejlődési útvonaladtól. Általában az első díjmentes konzultáción, a megfelelő információ birtokában lehetőség nyílik ezt jobban meghatározni.

^

Van-e lehetőség személyesen találkozni?

A személyes találkozót Budapesten belül külön megbeszélés szerint meg tudunk szervezni felár ellenében.

^

Mennyire hatékony a coaching, ha online tartjuk meg?

Az ügyfeleim többsége más városban vagy országban tartózkodik. Több éves tapasztalatom azt mutatja, hogy az online coaching ülések ugyanúgy, mint a személyes találkozók nagyon hatékonyak és produktívak. Az ülések olyan platformon zajlanak, ahol senki sem zavarhat meg minket a munkában.

^

Mire van szükség a coaching ülésekhez?

Egy tollra, jegyzetfüzetre, kamerával és mikrofonnal működő laptopra vagy számítógépre.

Ne hagyd, hogy lemaradj a versenytársaktól!

Kattintsd és jelentkezz az első díjmentes konzultációra. A megjelenő űrlapon add meg az elérhetőségeid, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot és válaszolni a kérdéseidre.