Kapcsolat és coaching együttműködés

kapcsolat – hogyan tudunk együtt dolgozni

KAPCSOLATFELVÉTEL ÉS DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Együttműködésünk során arra törekszem, hogy fenntartható, hatékony és egyszerű megoldásokkal értéket teremtsek ügyfeleim számára. Képzett coachként elkötelezett vagyok abban, hogy segítsem az egyéni vagy a szakmai fejlődésed.

Jelentkezz az alábbi kapcoslat űrlap vagy telefonszám segítségével. Minden programot vagy coaching folyamatot egy díjmentes konzultáció előzi meg, ahol megismerjünk egymást, átbeszéljük a kihívásaidat, céljaidat, és meghatározzuk, hogy hogyan tudok legjobban segíteni neked.

DÖNTÉS A KÖZÖS MUNKÁRÓL

A munkámát az ICF standartoknak és etikai kodexnek megfelelően végzem. Fontos számomra a köcsönösen kialakult bizalom, tisztelet, pontosság és nyitottság.

Az együttműködésünk szerződéskötéssel indul. A szerződés magába foglalja a program részleteit, etikai elveket és titoktartási kötelezettséget. Az ülésen elhangzott információt teljes titoktartás övezi. Az üléseinket online, vagy külön megbeszélés szerint személyesen tartjuk meg Budapesten.

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGKEZDÉSE

A coaching üléseket kezdetben hetente, majd kéthetente tartjuk meg a közösen megbeszélt időpontokban. 

Az együttműködés hatékonysága szorosan összefügg azzal, hogy mennyire vagy elkötelezett a változás iránt. A folyamat célja a pozitív változás elősegítése. Ezért a részedről szükséges az elköteleződés és aktív részvétel. Az elméleti megértés mellett a tényleges lépéseket is meg kell tenni.

Céltervező és Hírlevél

Business coaching - Letölthető céltervező füzet

KAPCSOLAT

Business, Life, Karrier és Embodiment coach-ként személyreszabott támogatást nyújtok

személyes és szakmai célok elérésében és problémamegoldásában. 

Időpontegyeztetéssel és információkéréssel kapcsolatban, keress bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén!

info@coachingbynatalia.hu

+3630 6803938

Business coach, Life coach, Karrier coach, Embodiment coach - Konyuhova Natalia