Karrier coaching alkalmazottak és karrierváltók számára

karrier coaching alkalmazottak és karrierváltók számára

Karrier coaching - Konyuhova Natalia coach

A karrier coaching egy személyre szabott és támogató folyamat, amely során fókuszáltan és eredményorientáltan kezeljük a karrierrel, munkával kapcsolatos kihívásokat.

Sikeresebbek és elégedettebek tudunk lenni, ha olyan munkát végzünk, ami illik a tehetségünkhöz, képességeinkhez és adottságainkhoz. Az a vállalat, amelynek az alkalmazottjai leszünk, az egész identitásunkra hatással lehet. Egy olyan hely, ahol fejlődhetünk és energiával töltődünk, vagy ahol elnyomva érzünk magunkat.
Ha ismerjük a saját erősségeinket, működésünket és motivációnkat, több eséllyel olyan munkát választunk, amely összhangban van az értékeinkkel, a belső erőforrásainkkal és az érdeklődésünkkel. Ahol fejlődhetünk és sikereket érhetünk el. Az egyéni erősségek kiaknázása és a munkába való integrálása nem csak produktívabbá tesz minket, hanem növeli az elégedettséget és a hosszú távú elköteleződést is. Emellett több esélyünk lesz elkerülni a kiégést, ami az utóbbi időben egyre nagyobb mértéket ölt a munkaerő piacon.

Karrier coaching témák, amelyekkel gyakran találkozom

^

Álláskeresés

Dolgozz ki személyre szabott álláskeresési stratégiát, állítsd össze versényképes önéletrajzot és Linkedin profilt, és készülj fel az interjúra, hogy magabiztos legyél és megkapd a vágyott állást.

^

Karrierváltás

Nem vagy elégedett a jelenlegi pozícióddal és váltani szeretnél? Ismerd jobban a saját erősségeid, készségeid és képességeid. Lásd tisztán, hogy melyik irány lenne számodra a legmegfelelőbb!

^

Előléptetés

Szeretnéd jobban megérteni a vállalati kultúrát és a működését, hogy magasabb szinten folytasd a karriered? Hogyan kommunikáld jól, legyél magabiztos és önérvényesítő?

^

Visszatérő minták

Egy visszatérő mintára figyeltél fel a munkád során, amely nem enged előrelépni? Azonosítsd be és alakítsd át a negatív gondolkodási sémákat, a hiedelmeket és a visszatérő mintákat.

^

Munkahelyi stressz

Szeretnéd megismerni a napi szintű munkahelyi kihívásokkal való megküzdési módszereket? Alakíts ki egy jól működő stratégiát a stresszt kiváltó tényezők ellen, rugalmasabb hozzállást és hatékonyabb problémamegoldást.

^

Munkahelyi konfliktusok

Tanuld meg konstruktívan kifejezni az álláspontodat és érdekeidet, miközben fenntartod a határaidat és a tiszteletet mások iránt. Kezeld hatékonyan a konfliktus során felmerülő stresszt és kellemetlen érzéseket.

^

Kiégés megelőzése

Tanuld meg, mik a kiégés kezdeti jelei és hogyan tudod megelőzni vagy visszafordítani a kiégést.

Miben tudok segíteni:

  • Fókuszáltan és eredményorientáltan foglalkozunk a karriereddel és a munkahelyi kihívásaiddal.
  • Konkrét stratégiát és lépéseket dolgozunk ki, amelyek segítenek elérni a karriereddel kapcsolatos célokat.
  • Rövid- és hosszú távú tervet dolgozunk ki a készségek és tapasztalatok fejlesztésére. 
  • Foglalkozunk a felmerülő akadályok, kihívások elemzésével és kezelésévél.
  • Feltérképezzük az erősségeid, fejlesztendő területeid, értékeid és a motivációs faktorokat.
  • Felszínre hozzuk a kiaknázatlan képességeidet, hogy magabiztosan cselekedj a céljaid megvalósítása érdekében.
  • Olyan eszközöket, módszereket kapsz a munkánk során, amelyeket későbbi élethelyzetekben is tudsz majd alkalmazni.

Önmegvalósítás és kiteljesedés a munkában. Hogyan?

Kattints ide és regisztrálj az első díjmentes konzultációra. Töltsd ki a megjelenő űrlapot, ahol megoszthatod elérhetőségeidet, így fel tudom venni veled kapcsolatot.