Coaching by Natalia

Life és business coach | Karrier coach | Embodiment Coach

 

Tudatos és hatékony döntések az üzleti világban a coaching által

Fejleszd a vezetői készségeid és emeld a karriered vagy a vállalkozásod magasabb szintre!

Saját egyedi erősségeid, képességeid és a coaching üléseken megszerzett személyre szabott tudást felhasználva, fenntartható változást hozhatsz létre, hogy magabiztosan cselekedj a céljaid megvalósítása felé és elérd a kívánt eredményeket. A business és karrier coach segítségével hatékonyan tudod fejleszteni a vezetői készségeid, a céged vagy építeni a karriered, kezelni a munkahelyi kihívásokat, tudatosabb döntéseket hozni, növelni a motivációd és a produktivitásod.

A coachingba való befektetés az egyik legértékesebb, amit magadért tehetsz. Azzal, hogy elkötelezed magad a coaching mellett, elkötelezed magad a siker mellett is.

Az üzleti világban és a karrierépítésben egyre erősebb a verseny, és a sikeres emberek többsége a munka mellett is folyamatosan fejleszti magát. A coaching-ban való részvétel nem csak a jelenlegi helyzetedet és lehetőségeidet javítja, de hosszú távon is meghatározó lehet az életed számos területén. Ha fontos számodra a céged, a karriered vagy a vállalkozásod sikere, ne halogasd tovább és kezdd el ma!

Business coaching

A vezetők és cégtulajdonosok számára nyújt segítséget, hogy hatékonyabban kezeljék a kihívásaikat, fejlesszék a vezetői készségeiket és növeljék a teljesítményüket.

Life coaching

A magánéletben felmerülő problémák megoldásában nyújt támogatást: személyes célok elérése, életminőség javítása, lelki egyensúly megtalálása, konfliktus- és stresszkezelés.

Karrier coaching

Alkalmazottaknak és karrierváltóknak segít szakmai célok elérésében, munkahelyi kihívások kezelésében, időmenedzsmentben és hatékony stresszkezelésben.

Embodiment coaching

Segít mélyebb szinten növelni a magabiztosságot, tudátosságot, fejleszteni a vezetői készségeket. Hogyan legyünk hitelesek és hozzunk ki magunkból a lettöbbet?

Coaching

Az coaching során a személyes tudásod, képességeid és készségeid, valamint ezekre épülő megoldásaid és működési mintáid kidolgozását segítem elő a céljaid hatékonyabb eléréséért.

Business coaching - megbeszélés az irodai tárgyalóban

BUSINESS COACHING

Ha vezetőként, menedzserként vagy cégtulajdonosként számos akadállyal küzdesz. Ha szeretnéd fejleszteni a készségeid és kompetenciáid, új megoldásokat találni vagy bővíteni a tudásod és az eszköztárad.

Karrier coaching - Fiatal női dolgozók az irodában

Karrier Coaching

Ha szeretnél biztos lenni abban, hogy a karrierváltás során jól döntesz, vagy hogyan építsd a karrieredet. A segítségemmel feltérképezhetjük az új lehetőségeket és megtervezhetjük a megvalósításukhoz szükséges lépéseket.

Embodiment coaching - testorientált coaching

Embodiment coaching

Az embodiment coaching vagy testorientált coaching Magyarországon még csak most kezd elterjedni, azonban hatékony módszer a vezetői készségek, érzelmi intelligencia, reziliencia fejlesztésére és stresszkezelésre.

Rólam

Vezetőknek, menedzsereknek, cégtulajdonosoknak és karrierváltoknak segítek, hogy magasabb szintre lépjenek.
Konyuhova Natália - Life és business coach, karrier coach a képen

Üdvözöllek! Konyuhova Natália vagyok. Akkreditált life, business, karrier és embodiment coachként több mint 500 órányi egyéni ülést vezettem.

Közgazdász végzettségem mellett több mint két évtizede közép- és nagyvállalati szektorban dolgoztam PR és marketing területen, nemzetközi értékesítésben és üzletfejlesztésben. Vezetői tapasztalattal és rálátással rendelkezem a multinacionális és hazai cégek működésére.

Abban támogatom az ügyfeleimet, hogy elérjék a céljukat, hatékonyan kezeljék a stresszt, fejlesszék a VUCA-álló készségeiket. Célom fenntartható, hatékony és egyszerű megoldásokkal értéket teremteni.

Képzettségeim
  • Közgazdász, Budapesti Külkereskedelmi Főiskola
  • ICF által akkreditált Life & Business coaching és NLP képzés, Lineo International Consulting
  • ICF által akkreditált Embodiment coaching képzés (Testorientált coaching), Embodiment Unlimited
Folyamatosan fejlesztem magam

Mindig is fontos volt számomra a nyitott világszemlélet, így magyar, orosz és angol nyelvű forrásokból tájékozódom és képzem magam. 

A közös munka

„A sikerhez vezető legrövidebb út az, amelyiken elindulsz.”- Ronil Caine

Hiszek abban, hogy mindenki maga alkotja meg a saját életet. Bár számos hasznos tanács létezik mindenféle elakadásra vagy problémára, tapasztalatom szerint nincs olyan, amely mindenkinél beválik. A coaching folyamat során figyelembe veszem a képességeidet, céljaidat és körülményeidet, hogy kitartóan haladj a kitűzött irány felé. Ezekben a helyzetekben coaching kérdésekkel, értő figyelemmel és aktív hallgatás segítségével támogatom azokat, akik hozzám fordulnak.

A business és a karrier coaching segít:

• célok meghatározásában, hosszútávú tervezésében
• hatékony időmenedzsment és prioritások kialakításában
• karrierváltás és karrierút tervezésében és megvalósításában
• vezetői és vállalkozói készségek fejlesztésében
• konfliktus- és stresszkezelésében
• innovációs és kreatív gondolkodás fejlesztésében
• motiváció, energiaszint és teljesítmény növelésében

Programok

A hangsúly a jövődön van. Dolgozzunk együtt, hogy megvalósítsd a céljaidat!
Business karrier coaching  program

Business vagy karrier
coaching program

Ne hagyd, hogy lemaradj a versenytársaktól! Fejleszd magad és érd el a kívánt eredményeket!

Vezetőképzés coaching program

Vezetőképzés
coaching program

Legyél még profibb a vezetésben! Vezetőknek, menedzsereknek és cégtulajdonosoknak.

Embodiment coaching program

Embodiment
coaching program

Érd el gyorsabban a változást és a fenntartható növekedést az egyedülálló coaching módszerrel!

Ügyfél

Coaching óra

HU, ENG, RU

Céltervező

Karrier és business coaching - Letölthető céltervező füzet

KAPCSOLAT

Támogatás ott, ahol a legjobban szükséged van rá!
Időpont egyeztetés és információ kérés
Időpontegyeztetéssel kapcsolatban, keress bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén!
+3630 6803938

Konyuhova Natália - Life és business coach, karrier coach a képen