Szeretnél jobb vezetővé válni vagy a vállalkozásodat a következő szintre emelni?

A business coaching és a karrier coaching segít, amennyiben szeretnéd

  • megérteni és hosszútávon fenntartani a motivációd
  • hasznosan tölteni a munkaidőd
  • növelni a teljesítményed
  • jobban kezelni a napi szintű munkahelyi kihívásokat, nehézségeket és az ezzel járó stresszt

Ha a megoldást keresed,

akkor jó helyen vagy!

BUSINESS COACHING | KARRIER COACHING

A támogatásommal egy fenntartható változást tudsz elérni amennyiben:

Nehéz előrelépned és nem érzed eléggé motiváltnak magad?

Néha ezt „állóvíz”-nek szoktak jellemezni. Ez az állapot belső feszültséget, stresszt generál. A stressz nem megfelelő kezelése újabb elégedetlenséget és kudarcélményt szül. Mindez negatív hatással van a teljesítményedre.

Sok nehézséggel küzdesz és jól jönne a segítség egy támogató személyében?

Nincs kivel megosztani a nehézségeiddel kapcsolatos részleteket, gondolatokat? Vagy olyan kihívással találkoztál, amelyben az eddig alkalmazott módszerek és stratégiák nem működtek?

Olyan helyzetekben találod magad, amikben visszatérő mintázatot tapasztalsz és szeretnél ebből kijutni?

Esetleg halogatsz a munkádban vagy a vállalkozásodban, de nem tudod, mi ennek az oka és nem tudod megfelelően kezelni?

Szeretnéd hatékonyan fejleszteni a céged vagy építeni a karriered?

Talán útközben elveszítetted a célt, amely korábban előre vitt? Szükséged van újratervezésre, hogy hosszútávú átalakulást hozz létre és eredményeket érd el a cégedben vagy a karrieredben?

Üdvözöllek!

Konyuhova Natália vagyok

Life & Business coach
Karrier coach

FENNTARTHATÓ MEGOLDÁSOK l HOSSZÚTÁVÚ FEJLŐDÉS

Rólam

Akkreditált Life és Business coachként 2021 óta közel 500 órányi egyéni ülést vezettem. Számomra nem ismeretlenek a karrierrel, a vállalkozással és a cégvezetéssel kapcsolatos kihívások, hiszen ezekben a helyzetekben voltam/vagyok és az ügyfeleimnek is segítettem abban, hogy magasabb szintre lépjenek.

Hiszek abban, hogy mindenki maga alkotja meg a saját életet és az adott problémára nincs egy univerzális megoldás, amely mindenkinél beválik. Az egyéni business coaching vagy karrier coaching folyamat során figyelembe veszem a képességeidet, céljaidat és körülményeidet, hogy kitartóan haladj a kitűzött irány felé.

A szakmai hátteremmel kapcsolatban, Közgazdász végzettségem mellett több mint két évtizede közép- és nagyvállalati szektorban dolgoztam PR és marketing területen, nemzetközi értékesítésben és üzletfejlesztésben. A szenvedélyem, hogy folyamatosan fejlesszem magam, így jelenleg egy nemzetközi Embodiment Coaching képzésen veszek részt.

Hogyan segít a business coaching vagy a karrier coaching?

Van, hogy elakadunk, nem férünk hozzá saját erőforrásainkhoz vagy nem halljuk a saját válaszainkat, megoldásainkat. Ezekben a helyzetekben a coaching kérdésekkel, értő figyelemmel és aktív hallgatás segítségével támogatom azokat, akik hozzám fordulnak.

 

A coaching ülések alkalmával fókuszáltan és eredményorientáltan foglalkozunk a céloddal, a kihívásoddal és a megoldásával.

 

A business coaching segít:

-a saját kihívásaid, erősségeid és fejlesztendő területeid tudatosításában

-a következő fejlődési utad és céljaid megtervezésében

-a saját működésed és a döntési mechanizmusod megértésében

-a napi szintű munkahelyi kihívásokkal való hatékony megküzdés megismerésében

-az energiaszinted és a teljesítményed növelésében

-a motiváció fenntartásában

Együttműködés

ELSŐ DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

A konzultáció során megismerjük egymást, megbeszéljük a folyamattal és a hozott témáddal kapcsolatos kérdéseket.

DÖNTÉS A KÖZÖS MUNKÁRÓL

Az együttműködés szerződéskötéssel indul. A szerződés magába foglalja a program részleteit, etikai elveket és a titoktartási kötelezettséget.

PROGRAM MEGKEZDÉSE

A coaching program lehet 4, 10 vagy 16+ alkalmas. A találkozókat online tartjuk meg, a közösen megbeszélt időpontokban.

Időpont egyeztetés és információ kérés

Időpontegyeztetéssel kapcsolatban, keress bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén!

info@coachingbynatalia.hu

+3630 6803938

Konyuhova Natália - Life és business coach, karrier coach a képen

Ügyfeleim visszajelzései a business és a karrier coaching folyamattal kapcsolatban

Most először próbálkoztam Business Coachinggal. Kezdetben nem tudtam mire számítsak. Segít-e nekem egyáltalán. Motiváció területen kértem segítséget. Jó hangulatban zajlottak az ülések. A problémámat sok szemszögből vizsgáltuk és végül megoldásokra jutottunk. Ha legközelebb problémákba ütközöm tudom kihez forduljak.

- Ilyés Levente

Sikerült letisztáznom a határaimat, és megtanultam jobban figyelni az érzéseimre. A határaimat azáltal tudom jobban védeni, hogy figyelek az érzéseimre és a kommunikációra. Az eddigi problémám gyökere is feltárult, ezáltal jobban megértettem az adott helyzetekre adott reakciómat. Tanultam egy hasznos eszközt, amivel időben érzékelem a változást. Jobban látom az értékeimet és megtanultam ezt képviselni.

- Menzel Lena

Natalia nagyon jó kérdésekkel ráébresztett mi lehet a gond a főnökömmel való együttműködésünk kapcsán. Segített megérteni a belső beszélgetésem és a főnököm gondolkodását.

- Krisztián

Leküzdöttem a saját magam iránti megfelelési kényszerem, ezáltal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak és kevésbé stresszesek lettek a mindennapjaim. Hatékonyabban tudom szervezni az időbeosztásom, és javult a koncentrációm, mert megszűnt az állandó belső feszültségem.

Jelentős felismerésekkel szembesültem magammal kapcsolatban, az ülések közvetlen, bizalmas stílusban zajlottak.

- Laczkó Renáta

Sokat segített egy külső szemlélő szemével és irányított kérdései által feltérképezni, hogy miben tudok fejlődni, merre tudok tovább haladni. Kedves, megértő hangulatú beszélgetések voltak.

- Botkáné Karlik Anikó

A coaching alkalmak olyan berögzült szokásaimra világítottak rá, amelyeket eddig észre sem vettem, viszont folyamatosan akadályoztak a céljaim elérésében. Már az első coaching alkalom során Natalia jól célzott kérdései olyan lendületet adtak, amely elvitt egy olyan irányba, ahová magamtól nem jutottam volna el.

Natalia folyamatosan figyelt rám és nem csak próbálta, hanem valóban meg is értette a helyzetemet. Kérdései egyszerűek és nagyszerűek voltak, kiválóan segítettek abban, hogy megtaláljam a saját megoldásaimat és válaszaimat. Nagyon tudatosan vezette végig az üléseket, iránya és célja volt mindennek.

- Dóra